Despre noi

  • Print
  • E-mail

ISTORICValorile Alcon

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si mai mult de 200 de clienti deserviti, Alcon a devenit una din cele mai importante si respectate companii din Romania pe piata de comert a produselor metalurgice.

De-a lungul timpului am dezvoltat relatii de parteneriat si colaborari nationale si internationale care au dus la performante deosebite ale companiei si, cel mai important, la o satisfacere completa a nevoilor clientilor nostri.

VALORI
Ne orientam mereu activitatile dupa cateva principii de baza in care credem:
Seriozitate, Sinceritate, Calitate, Profesionalism.

Demonstram seriozitate prin faptul ca ne onoram de fiecare data angajamentele luate, suntem sinceri pentru ca acesta este primul pas al oricarei colaborari de succes, garantam mereu calitate la oricare din produsele noastre si lucram intr-un mediu de profesionalism si respect reciproc.

RESURSE
Dispunem de un depozit propriu dotat corespunzator pentru stocarea produselor si desfasurarea in conditii de siguranta si rapiditate a tuturor activitatilor necesare. Localizat in apropierea orasului Targu Mures, acesta ne permite o flexibilitate marita in gestionarea marfurilor si in satisfacerea comenzilor dumneavoastra.

Cu o gama variata de produse la preturi foarte bune si o atentie deosebita catre nevoile clientilor, dorim sa aducem succesul proiectelor dumneavoastra, devenind principalii furnizori de produse metalurgice.

 

Alcon Ind Targu Mures

Contactati-ne la:

Adresa: Str. Infratirii, nr. 28/15
Fix: 0265.260.766
Mobil: 0745.59.35.87
Fax:
0265.260.766
E-mail: office@alconind.ro

 

oferta din meniul principal.

Va multumim !

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com